perjantai 16. lokakuuta 2009

The Pursuit of Happiness



Heippa! Täällä kirjoittelee kaksi lukion loppusuoralla olevaa tyttöä Helsingistä, Ella ja Fida. Kuten kuvasta näette, emme ole sisaruksia, vaikka se joskus siltä tuntuukin... Olemme nimittäin tunteneet toisemme lähes koko tähänastisemme elämämme, leikkikoulusta aina lukioon saakka. Olemme kuitenkin melkoisen erilaisia luonteiltamme ja kinastelu kuuluu usein kiinteästi päiväohjelmaamme. Tiemme olisivatkin varmasti jo vuosia sitten eronneet, ellei meitä yhdistäisi loputon lista yhteisiä kiinnostuksia, toiveita ja tavoitteita.

Yksi pitkäaikaisimmista toiveistamme on ollut perustaa ikioma blogi, jossa voimme vapaasti temmeltää meitä inspiroivien aiheiden parissa. The Gatsby Girls -blogissa, jonka nimi juontuu kiinnostuksestamme ihanaan 20-lukuun, kirjoitamme esimerkiksi niin muodista ja sisustuksesta kuin kissoista, taiteesta ja elämästä.
Blogin perustamisen taustalla oli kuitenkin ajatus siitä, miten tänne kirjoittaminen voisi selventää edessä siintävää hämyisää tulevaisuuttamme. Jatko-opiskelu, ammatinvalinta, muutto omaan kämppään, työpaikan saanti.... kaikki on tällä hetkellä täydellisesti pimennossa. Uskomme tämän blogin voivan auttaa meitä jäsentämään omia ajatuksiamme siitä, mitä oikeasti tulevaisuudelta haluamme.

Kutsumme sinut mukaan taipaleelle kohti tuntematonta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit erittäin tervetulleita!